1. Головна
  2. /
  3. Анонси
  4. /
  5. «ДоброЧесність: цінності в щоденних вчинках»
21/10 Головна

«ДоброЧесність: цінності в щоденних вчинках»

Відкритий діалог про академічну доброчесність: «ДоброЧесність: цінності в щоденних вчинках»

З 2020 року тема академічної доброчесності почала стрімко висвітлюватися в інфопросторі КПІ. Цій темі було присвячено серію коміксів, яку ви можете переглянути за хештегом #Комікс, відкритий діалог та круглий стіл.

Сьогодні Україна бореться за своє майбутнє – незалежне, вільне, європейське. Це – наше невід’ємне право, але також і відповідальність перед собою та всією спільнотою. Нині ми щоденно захищаємо свої досягнення та надії, свої принципи та цінності. До таких цінностей, безперечно, належить і академічна доброчесність.

У Міжнародний день академічної доброчесності ми поговоримо про те, як вона проявляється і діє в щоденному житті КПІшників. Департамент організації освітнього процесу, Департамент навчально-виховної роботи та Бібліотека КПІ запрошують усю університетську спільноту долучитися до відкритого обговорення «ДоброЧесність: цінності у щоденних вчинках».

Реєстрація за посиланням.Модератор дискусії: Анатолій Мельниченко, кандидат філософських наук, проректор з навчальної роботи КПІ ім. Ігоря Сікорського

Онлайн 21 жовтня 2022 р., 16:00

Контакти

+38 (044) 204-82-75
library@library.kpi.ua
пр. Берестейський (Перемоги), 37 Л,
м. Київ, 03056


Бібліотека на мапі