1. Головна
  2. /
  3. Анонси
  4. /
  5. Відкритий діалог про академічну доброчесність: вища освіта vs chatGPT
06/04 Головна

Відкритий діалог про академічну доброчесність: вища освіта vs chatGPT

 

Наразі українська спільнота стрімко обговорює академічну доброчесність та важливість її дотримання студентами, викладачами, вченими й науковцями. Сучасні технології та розробки націлені на полегшення зусиль та зменшення навантаження на людину, але думки науковців щодо користі від чергових технологічних проривів різняться. З появою штучних інтелектів, зокрема chatGPT, який спричинив резонанс у мережі, можна стверджувати про імовірну перебудову освітнього процесу, не тільки в КПІ, а й у світі в цілому. Тому департамент організації освітнього процесу, Департамент навчально-виховної роботи та Бібліотека КПІ запрошують усю університетську спільноту долучитися до відкритого обговорення «вища освіта vs chatGPT».

Українським винахідникам та науковцям завжди надавали високу цінність у світовій спільноті саме за їх унікальні досягнення, теорії, рішення тощо. Ми маємо зробити все залежне, аби цей факт залишався дійсним. І багато чого залежить від молодого покоління учнів та студентів, що тільки мріють про статтю в Scopus чи Web of Science. Поняття академічної доброчесності має стати основою побудови нашої системи освіти. Це тривалий процес, але точно можна сказати, що він уже розпочався і набирає обертів.

Реєстрація за посиланням.

Модератор дискусії: Анатолій Мельниченко, кандидат філософських наук, проректор з навчальної роботи КПІ ім. Ігоря Сікорського.

• дедлайн реєстрації – 12:00 6 квітня

Посилання для входу в конференцію буде надіслано в день заходу.

Онлайн 06 квітня 2023 р., 16:00

Контакти

+38 (044) 204-82-75
library@library.kpi.ua
пр. Берестейський (Перемоги), 37 Л,
м. Київ, 03056


Бібліотека на мапі