1. Головна
  2. /
  3. Анонси
  4. /
  5. Чайний Китай
04/03 Головна

Чайний Китай

Кому потрібен дорогий китайський чай, якщо є прекрасний Lipton Bombay Bazaar в трикутних пакетиках?

З таким переконанням Катерина Новак, автор блогу про культуру і подорожі в Китаї DivChina, прожила в Піднебесній перші півроку. Єдиний раз, коли вона зайшла-таки до чайної крамниці, скоріше з цікавості, закінчився беззастережною капітуляцією і повним неприйняттям високої ціни за 50 грамів чаю.

Далі в посилки з дому Катерина просила маму вкласти той самий Lipton, аж поки не опинилася на своїй першій чайній церемонії і не почала подорож у чайний світ Китаю.
Вона пройшла шлях людини, яка їхала в Китай зі своїм чаєм в пакетиках, а тепер не може уявити життя без улюблених сортів чаю з Піднебесної.

Катерина Новак жила і навчалася в Китаї 2 роки, була в 16 з 23 провінцій і любить цю країну всім серцем.

Запрошуємо вас на зустріч, присвячену чайному Китаю, де Катерина поділиться накопиченими знаннями про китайський чай, розповість, як розрізняти сорти, з чого почати знайомство з китайським чаєм, скільки дійсно може коштувати китайський чай, чи потрібно в нього інвестувати, який посуд вибрати для заварки, паралельно покаже, де і як вирощують камелії (чайний кущ) і постарається трохи закохати вас у Китай та його чайні скарби.

До зустрічі за чаєм. Лекція відбудеться 4 березня о 19:00 за умови попередньої реєстрації.

Бібліотека КПІ 04 березня 2021 р., 19:00

Контакти

+38 (044) 204-82-75
library@library.kpi.ua
пр. Берестейський (Перемоги), 37 Л,
м. Київ, 03056


Бібліотека на мапі